Vse kar imajo veliki, lahko imate tudi vi
Direktorji in nosilci posameznih dejavnosti imajo pri svojem poslovanju dva bistvena cilja. To je povečati dobiček ter skrbeti za dobro komunikacijo podjetja navzven s svojimi partnerji, strankami in drugimi javnostmi. Si tega želite tudi vi?

R-pro – Računovodstvo, prilagojeno vašemu podjetju
R-pro je ekipa sodelavcev, ki je z bogatim znanjem pod eno streho združila prednosti osebnega individualnega pristopa majhnega računovodskega servisa z vsemi prednostmi velikega sistema. Z računovodskim servisom R-Pro tako ne dobite zgolj klasičnega knjigovodskega referenta temveč svojega samostojnega računovodjo ter dnevno spremljanje poslovanja.

So zahteve vedno bolj kompleksne?
Na trg vnašamo svežino na področju togosti računovodskega dela. Skrbimo za celovit servis naših partnerjev, saj ob računovodski podpori nudimo tudi davčno in poslovno svetovanje ter skrbimo za ažurno obveščanje in vpeljevanje zakonodajnih sprememb. Zaradi svoje notranje organiziranosti podrobno pokrivamo širok spekter področij od gospodarstva, samostojnega podjetništva, društev in javnih zavodov ter podružnic tujih matičnih družb v Sloveniji.

Ali poznate najnovejše zakone?
Glede na tekoče problematike in spremembe na področju Zakonodaje  smo še posebej osredotočeni, saj se zavedamo, da so hitre in skrbne implementacije zakonov v poslovanju nujne za nemoten in brezskrben potek vašega dela.

Dragoceni čas namenite dejavnosti, ki vam prinaša dobiček…
Do vsake stranke nastopamo vestno ter individualno glede na njene specifične potrebe. Tak pristop posameznemu podjetju, natančno poznavanje zakonodaje ter izkušnje nam omogočajo »fleksibilno« interpretacijo zakonodaje znotraj strogih zakonskih možnosti ter omejitev, kar vodi do optimizacije poslovanja, iz česar izhaja maksimizacija vašega dobička in minimizacija davčnega bremena.

Dodatne informacije
Pokličite nas na telefonsko številko 031 852 228 in z veseljem se bomo dogovorili za dodatni informativni obisk, se pogovorili in vam pripravili posebno ponudbo po vaši meri.

Želim vam uspešno in čim manj stresno poslovanje !

R-pro Team